I love..


Han är sjukt rolig! Älskar att kolla på hans klipp, han är lite speciell. Lite konstig men på ett bra sätt! Ni kanske inte vet vem det här är, men han har gjort en ganska känd video om P-smileyn. Nu kanske ni vet vem det är..?
Checka in hans blogg iaf han är r o l i g!


Godmorgon.


Har nyss ätit frukost och ska snart dra till skolan! Första lektionen idag är bollprofil, helt okej. Här får ni en Dagens outfit också.


T-shirt - H&M
Linne under - JC
Jeansleggings - ginatricot
Klocka - Jetset
Ring - present från mexico

/ Claudia ♥

DH

Nu är det dags för Desperate Housewives och en kopp té myys!
puss på er


Justin tävling!


Okej då kör vi igen med en tävling om att få gå på Gala premiären av NSN den här gången hos http://justindrewbieber.blogg.se! Men ni fattar inte hur mycket jag vill det här. Det skulle betyda så himla mycket att få gå. Jag älskar Justin. Och inte bara för att han är den absolut snyggaste som finns och har dom finaste bruna ögon som får mig att smälta. Hans låtar är helt fantastiska. "That Should be me" Är en låt som får mig att bli tårögd och "Favorite Girl" Får mig att drömma mig bort och tänka att det är mig han sjunger till. "Never Let You Go" är en sjukt bra låt och ett minne till när jag hörde Justin för första gången och föll direkt. Jag älskar Justin också för han är så snäll mot alla. Han är en snäll mot sina fans och också mot sjuka/fattiga barn. Hälsar på sjuklingar på sjukhuset och gör deras dag. Gör så att dom kanske vill kämpa ännu mer.
Egentiligen skulle man kanske inte skriva någon text så min text tar slut här. Men jag hoppas verkligen att jag vinner! NEVER SAY NEVER ♥

JB ♥


Dör lite varje gång jag ser honom, tänk att jag kommer få se honom med mina egna ögon. Det är helt otroligt. ♥
(Kan inte lägga upp nån låt, för det går inte? såhär får ni en länk ist lyssna säger jag bara
http://www.youtube.com/watch?v=QbdwTwCLHZc)


T to the räning

Hej, har inte bloggat nåt idag men det var för jag har varit på träning!

Idag har det varit korvskola, var väl en helt okej dag. Sen var jag tvungen att åka till skrapan och lämna in min mobil för den har fått en inre spricka. Så nu har jag ingen mobil och det är panik. Hatar att inte ha nån mobil.. Måste leta upp nån ful gammal jag har sparat!

Idag börjar Desperate Housewives igen! Happy faace. Så jag kommer sitta framför tvn klockan nio, fram tills dess ska jag nog ba chilaxa framför datan & duscha.
/ Claudia ♥TopModel


Ska kolla på Top Model, nicenice. Ha en bra kväll allihopaHISS/DISS


- Att jag åker till Paris snart. Yepp om 12(!) dagar är jag påväg till Paris med Ebba, Hanna, Renée och Sophi. Det kommer bli grymt. Massa shopping och annat kul. Och det bästa, att få gå på Justin's konsert läääängtar!


- Abercrombie & Fitch och Hollister. Två butiker som har suppersnygga kläder. Tror dom finns i Paris och då ska det shoppas! Ska kanske beställa hem lite också- Pälsbollsmössan. Den är verkligen inte ful jag tycker den är fin, och jag ville själv ha en förut. Men det var innan alla hade den. För seriöst alla har en sån. Man kan gå in i en affär och du hittar säkert minst 3 stycken med en sån mössa. Var på stan ganska kort nångång och så räknade jag alla som hade såna haha, och fick över 20 stycken tror jag. Boooring!

Gammalt.


Saknar det lite. Det har förändrats så mycket sen dess. Och så mycket saker har hänt, både bra och dåligt. Men vi lever i nuet och jag älskar mitt liv och mina vänner!


Börjar blögg igen

Chacha bloggen! Tänkte börja blogga igen, och nu ska jag börja på riktigt och inte bara sluta som jag gjorde förra gången. Ska försöka uppdatera så mycket som jag hinner. Jag tänker inte presentera mig det är för töntar.. Ni får lära känna mig under tidenTävling! JB <3


Jag är med i en tävling som Sabi håller i. Man kan alltså vinna biljetter till Galapremiären till Never Say Never! Gå med ni också om ni gillar Justin! Jag hoppas verkligen jag vinner. För Justin är verkligen min största Idol. Jag föll för honom redan första gången jag hörde hans låt " Where are you now ". Om jag har haft en dålig dag kan jag sätta på någon av Justins låtar och jag blir genast på bättre humör.
Så jag hoppar verkligen jag vinner, det kommer säkert bli svårt. Men Never say never!


RSS 2.0