Godmorgon

Godmorgon. Iaf från min sida, ja vakna för en kvart sen ungefär för jag hade ställt klockan! Undra när jag annars hade vaknat :O men jag somnade ju vid ungefär 4.. så det var väl inte så konstigt att jag sov länge!

Nu ska jag åka hem till Hanna, och vi ska fixa oss för ikväll. Kommer bli en grym sista dag på året, tänk att det är sista dagen på 2010 och att det aldrig kommer va 2010 igen!
Kommer inte bli så bra uppdatering ikväll, bara så ni vet :)nyvaken & sliten, b j u d e r.

NYÅR

Sitter och skypar med mina bebisar Cici, Sophi & Renee, sen chattar jag med min fru Hanna på fb! Vi håller på att prata om 2011. Vi håller på att göra massa nyårslöften, och vi har kommit fram till att 2011 ska bli a w e s o m e!
Men våra nyårslöften, kan jag tyvärr inte säga dom här i bloggen. Dom är lite för privata..

HOPPAS NI FÅR ETT RIKTIGT BRA ÅR! HEJDÅ 2010 HELLO 2011


Inne&Ute listan!- Mellandagsrean. Älskar mellandagsrean! Jag har köpt ganska mycket saker under rean. Idag fick jag bla med mig en söt Odd Molly blus hem, älskar den! Har köpt andra saker från Bikbok, gina, h&m... Kan visa allt i ett annat inlägg.

- Blusar. Det är så fint att ha en söt blus på sig! Helst på sommaren till ett par fina jeansshorts, men också nu under jackan till ett par jeans. Älskar tex odd mollys blusar så fiina!
- Bloggaren Bezie. Hade aldrig hört talas om den bloggen, men så såg jag en bloggare som hade skrivit om honom. Han är så sjukt ful & han tror han är skit fin? Sen vill han likna kissie också -.-
Ur hans blogg;

"Svårt att vara ful!

Jag har verkligen kommit på något. Jag lider med fula människor.. Tänk vad hemskt att vara ful?

- Mkt svårare att få jobb.
- Mkt svårare att få kuk/fitta
- Mkt svårare att få kompisar
- Mkt svårare att få ett förhållande
- Mkt svårare att bli accepterad i samhället överhuvudtaget.

Men på riktigt, tänk vad hemskt det hade vart om man hade vart ful? 

Stackars fula människor... Alltså seriöst

Awww är jag inte SÖT!! :D "


Fyfan, ni fattar nog vad jag menar..?

Åka pulka är kul :D

Nu sitter jag hemme hos Sophi och vi ska ut och åka pulka kulkul! Först tänkte vi träffa några men planerna ändrades och vi bestämmde oss för att gu ut och åka pulka, kommer bli naajjs!
Börjar blogga igen!

Hej allihopa!

Blev sugen på att börja blogga så tänkte jag på lite olika blogg namn. Då kom jag på att jag hade den här bloggen! Kommer alltså börja blogga här, men min design är ju uroldrig. Ser ju  h e m s k  ut på alla bilder -.- Så en ny design ska fixas helt klart!

Imorgon är det nyårsafton, yeeey fieeesta


RSS 2.0